TERBONGKAR!

Rahsia Lebih 30,000 Rakyat Malaysia..


Berjaya HILANGKAN
Masalah RESDUNG Mereka
Seawal 7 Hari


Sekarang..

Dah Tak Gatal-gatal Hidung,


Dah Tak Bersin-bersin


Cara Ni 99% Berkesan!


PENAFIAN/DISCLAIMER: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi.
Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan.

Tahukah Anda?


Cara Hilangkan Resdung

Dianggarkan hampir 25% rakyat Malaysia mengalami penyakit resdung yang serius


Ini bermakna sedar atau tidak 1 daripada 4 daripada mereka menghadapi penyakit resdung


Apa Itu Resdung?

Resdung adalah alahan dan keradangan di dalam mukosa hidung (selaput dalam hidung)


Ia biasa dikaitkan dengan alahan keluarga iaitu atopy : Resdung, asma, eckzema, alergi kojunktivitis (gatal-gatal mata)
Di dalam perubatan moden, resdung dikenali sebagai Allergic Rhinitis.

Resdung atau alergi rhinitis ini juga bermusim. Ia mungkin jadi lebih teruk pada musim bila debunga-debunga berterbangan.


Pengidap resdung biasanya akan sensitif pada:


  • Connector.Connector.

    Habuk

  • Connector.Connector.

    Bau Kuat

  • Connector.Connector.

    Minyak wangi sintetik (pthalates)

  • Connector.Connector.

    Bahan kimia iritasi (contoh: bau kloroks, bau cat)

  • Connector.Connector.

    Panas sangat, sejuk sangat atau perubahan cuaca mendadak

  • Connector.Connector.

    Asap rokok

Kawasan Resdung


Merujuk gambarajah di atas, kawasan sinus adalah:


  • Pada hidung (ethmoid, sphenoid)
  • Sebelah hidung (maxillary sinus)
  • Dahi sebelah tengah (frontal sinus)

Keradangan sinus ini disebabkan :


  • Biasanya berlaku pada pesakit resdung kronik.
  • Alahan menyebabkan imuniti badan lemah
  • Rongga sinus pesakit resdung ini mudah dijangkiti bakteria dan virus.
  • Rongga menjadi gatal, dipenuhi kahak hijau/kuning, keradangan meningkat mengakibatkan demam.
  • Kawasan rongga sinus seperti dahi, hidung dan pipi juga mungkin menjadi sakit kerana keradangan.

Keradangan sinus ini disebabkan :


  • Demam.
  • Nafas berbau.
  • Hidung tersumbat.
  • Sakit gigi/gusi
  • Deria bau berkurang.

Apa tanda-tanda atau simptom resdung?

Resdung adalah satu masalah lazim di seluruh dunia. Jika kita membuat ujian untuk penyakit resdung pada 10 orang, ujian tersebut mendapati lapan daripadanya mengalami masalah sinusitis ringan yang tidak memerlukan rawatan.

Di Malaysia, dianggarkan 60 hingga 65 peratus penduduk mengalami masalah resdung.

Bagaimanapun, daripada jumlah ini kurang 50 peratus mendapatkan rawatan dan ramai tidak mahu berjumpa doktor kerana menganggap gejala resdung yang dialami hanya selesema atau alahan biasa.

Pesakit resdung menjadi lebih sensitif kepada bahan menyebabkan alahan seperti habuk, bulu binatang, perubahan cuaca terutama cuaca sejuk, pencemaran alam sekitar dan jangkitan bakteria atau virus.

Penghidap resdung biasanya sering mengalami gejala selesema seperti hidung tersumbat, rasa sakit pada pipi, sekitar mata dan kepala. Ini banyak berlaku terutama pada waktu pagi.

Simtom-simptom lain yang dihidapi oleh mereka yang ada masalah resdung adalah:


Jika anda mengalami salah satu tanda di atas, sila dapatkan rawatan segera, jangan ambil mudah kerana resdung yang kronik boleh mengancam nyawa anda!

Penyakit resdung ialah penyakit kronik. Maknanya berpanjangan boleh jadi bertahun-tahun.

Kecenderungan genetik sesebuah keluarga meningkatkan risiko seseorang dapat resdung ni.

Tunggu masa tercetus saja dengan stres persekitaran dan dalaman.

Amaran!!

Jika anda terus membiarkan masalah resdung anda berlanjutan, bersedialah untuk terima penyakit-penyakit yang berpotensi seperti dinyatakan di bawah


Penghidap Resdung Berkemungkinan Besar Akan Mengalami Risiko Jangkitan OtakPetikan dari Utusan Online


Resdung yang tidak dirawat dengan sempurna boleh mengakibatkan komplikasi serius kepada kanak-kanak dan orang dewasa.


Komplikasi yang mungkin berlaku kepada pesakit resdung adalah..

Dewasa



Bagi orang dewasa, nanah dari sinus frontal tidak dapat keluar dari hidung dan akan masuk memenuhi ruang dalam otak. Dinding pemisah ini menjadi semakin tebal dan sinus frontal telah terbentuk dengan sempurna.

Bagaimanapun, keadaan ini mengakibatkan ostia mudah tersumbat. Bahagian sinus maxilla merupakan kawasan yang sering dijangkiti resdung, tetapi komplikasinya amat jarang berlaku.

Ini kerana nanah tidak boleh menembusi dinding maxilla yang tebal. Namun, sekiranya nanah merebak ke dalam otak, pesakit perlu menjalani pembedahan sinus frontal dan pembedahan neurosurgery. Bagi kes-kes seumpama ini, kadar kematian meningkat hingga 40 peratus.


Kanak-kanak



Resdung di kalangan kanak-kanak menyebabkan ia merebak ke dalam mata, mengakibatkan jangkitan sellulitis dan nanah (abses) mata. Sekiranya ia dibiarkan, ia boleh menyebabkan mata menjadi buta.

Punca yang menyebabkan kanak-kanak berisiko menjadi buta kerana dinding pemisah ethmoid dengan mata sangat tipis di mana sinus frontal mereka masih belum terbentuk.

Sehubungan itu nanah akan dikeluarkan dari rongga mata.Pada tahap kritikal doktor akan membuat satu laluan supaya cecair dari sinus ethmoid dapat dikeluarkan dari hidung dan ia tidak bertakung lagi.


Sekiranya ianya dibiarkan, ia boleh menyebabkan mata menjadi buta
Doktor pakar

Kesan-kesan kemudaratan yang dialami oleh mereka yang menghidap resdung sekiranya tidak diarawat adalah:

Jangkitan Otak



Sakit tekak yang kronik



Berdengkur ketika tidur



Jangkitan nanah dikawasan sekeliling mata



Jangkitan tulang muka



Menyebabkan jangkitan telinga dan tonsil



Bagaimana nak merawat resdung dengan berkesan?

Jangan Risau, Kini Anda Boleh Menarik Nafas Lega

Setiap penyakit pasti ada ubatnya! Ini bukan saya yang kata, tapi ianya adalah sabda nabi kita!



Memperkenalkan!


SINES, Sakit Resdung Mula Hilang Tanpa Perlu Guna Ubat Hospital



SINES, Sakit Resdung Mula Hilang Tanpa Perlu Guna Ubat Hospital


Kesan hebat yang akan anda perolehi selepas mengamalkan suplemen kesihatan terbaik SINES. Diformulasikan KHAS untuk anda dengan ramuan-ramuan TERBAIK seperti Mentimun Tikus, Mengkudu, Biduri & Cengkih. Produk SINES ini pasti akan membuatkan anda TERUJA dengan kesannya!!


SINES Berasaskan HERBA, Selamat Digunakan, LULUS KKM


“Makan Je, Besok Hari Dah Tak Bersin, Hidung Dah Tak Gatal”


Lebih 50,000 Botol SINES Telah Terjual Sejak Pelancaran!

Kenapa Ramai Orang Teruja Mendapatkan SINES?


  • Connector.Connector.

    Kesan yang pantas! Berkesan seawal 7 hari

    Sesuai untuk 18 tahun ke atas

  • Connector.Connector.

    Tak Bersin & Hingus Hilang

    Dah kurang bersin waktu pagi dan malam dan hingus pun tak ada. Kebanyakan tanda2 resdung dah hilang

  • Connector.Connector.

    Hilang Bau Mulut Busuk Akibat Resdung

    Suami cakap dah tak ada bau mulut, bersin kurang dan hidung dah tak gatal. Baru makan seminggu tapi dah nampak perubahan ketara

  • Connector.Connector.

    Hilang Gatal-gatal Muka

    SINES terbukti berkesan walaupun baru sebijik saya makan. Dah tak lagi gatal-gatal muka selepas makan udang, sotong, ketam dan belacan.

  • Connector.Connector.

    Nafas Dah Tak Bunyi

    Hidung block dah lega. Makan je, besok hari dah tak bersin, hidung dah tak gatal. Nafas dah tak bunyi


“Baru Makan Seminggu Tapi Dah Nampak Perubahan Ketara”

Kandungan SINES BERASASKAN HERBA Membantu Hilangkan Resdung Anda


  • Connector.Connector.

    Mentimun Tikus

  • Connector.Connector.

    Mengkudu

  • Connector.Connector.

    Biduri

  • Connector.Connector.

    Cengkih



100% Selamat Digunakan, LULUS KKM

No.KKM : MAL20172975TC



PERINGATAN:
Ibu Mengandung DILARANG sama sekali mengambil SINES kerana ia mengandungi herba yang tidak sesuai untuk ibu mengandung.
Ibu yang menyusu anak yang berumur 7 bulan ke atas SAHAJA yang DIBENARKAN mengambil SINES.
Sines Boleh diambil bersama ubat-ubatan atau suplemen lain TETAPI pastikan jarak masa antara 3-4 jam.
SINES untuk pengguna umur 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA.


Mereka Semua Telah Berjaya Bebas dari Masalah Resdung Yang Tidak Menyelesakan


Bayangkan Resdung Anda HILANG Seperti Mereka


Mereka Sudah Berjaya, Anda Bakal Menyusul


Hilangkan Resdung
Hilangkan Resdung
Hilangkan Resdung

PENAFIAN/DISCLAIMER: Testimoni-testimoni pengguna adalah hak terpelihara dan telah mendapatkan kebenaran gunapakai daripada individu-individu yang terlibat. Kesan atau hasil penggunaan produk SINES mungkin berbeza ke atas setiap individu. Tiada pengkhususan atau hasil yang tepat dijanjikan oleh pihak kami terhadap penggunaan produk SINES.

TAHNIAH!


Mulai Saat Ini, Anda Berjaya Mengatasi Masalah Resdung Dan Miliki Kehidupan Selesa Tanpa Resdung Yang Mengganggu


Alami Sendiri Perubahan Yang Luar Biasa!

Saya Berminat Tempah Sekarang,
Berapa Harganya?


Untuk 100 orang pembeli yang terawal,
kami ingin berikan tawaran tak masuk akal khas untuk anda!



mamom milk booster produk supplement cara tambah susu badan berkesan efektif

mamom milk booster produk supplement cara tambah susu badan berkesan efektif
mamom milk booster produk supplement cara tambah susu badan berkesan efektif

Diskaun Masa Terhad, Harga Mampu Milik

Hanya


RM79
Sahaja Sebotol!

UPDATE HARI INI:
08/08/2020

Tinggal
15
Botol Sahaja Lagi

Cepat sebelum orang lain ambil

TUNGGU DULU!


Berita Baik!


BARANG SAMPAI BARU BAYAR PUN BOLEH!



(Rawatan 1 Bulan)


1 Botol



RM79



(Rawatan 2 Bulan)


2 Botol



RM110




(Rawatan LENGKAP 3 Bulan)


3 Botol




RM150
SAHAJA



(Rawatan EXTRA 4 Bulan)


4 Botol



RM190



SPECIAL OFFER yang berharga RM89 Sebotol ini diberikan pada hari ini dan di website ini sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa saja dari sekarang.
Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ni ianya ditutup.
Dan selepas ditutup sebarang rayuan untuk dapatkan offer ini tidak akan dilayan..



UPDATE HARI INI:
08/08/2020


Hanya Tinggal
20
Sahaja Lagi

TAKUT TERLEPAS PROMOSI NI?


Order Je Dulu Sekarang!





BARANG SAMPAI BARU BAYAR



Nadia
Perunding Jualan SINES
010-5208676


Cepat Dapatkan Sebelum Orang Lain Ambil

SPECIAL OFFER yang berharga RM79 Sebotol ini diberikan pada hari ini dan di website ini sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa saja dari sekarang.
Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ni ianya ditutup.
Dan selepas ditutup sebarang rayuan untuk dapatkan offer ini tidak akan dilayan..


  • Connector.

    Sebotol Boleh Tahan Berapa Lama?

    Boleh tahan lebih kurang sebulan bergantung pada cara penggunaan. Guna sikit sahaja, kesan dia ketara. Sangat jimat.

  • Connector.

    Berapa Lamakah Boleh Nampak Kesan?

    Cepat atau lambat effect produk ni memang bergantung kepada individu, sebab badan kita lain2, level hormon pon lain2. Tp paling cpt customer saya bg feedback, dalam 2 hari dah MULA PUDAR jeragatnya, lepas sebulan dh licin mulus kulit muka

  • Connector.

    Ada Krim Malam Dan Siang Ke?

    Mcm krim jeragat molek ni disarankn utk pakai sebelah malam, sebab sebelah malam kulit kita tak terdedah kepada panas dan juga waktu malam la waktu paling optimum untuk sel-sel kita diperbaik pulih. Sebelah siang boleh pakai produk atau krim yg anda biasa pakai, pencuci muka pun boleh cmpur pakai jenama lain, tak ada masalah sebab krim jeragat moleek ni bebas bahan kimia.

  • Connector.

    Cara Penggunaan Macam Mana?

    • Gunakan waktu malam sahaja
    • Cuci muka dan keringkan muka terlebih dahulu
    • Sapu Krim Jeragat Moleek nipis pada bahagian yg bermasalah (JANGAN gosok kuat atau sental)
    • Ratakan sapuan tersebut
    • Biarkan ia meresap sendiri

  • Connector.

    Ada KKM Tak?

    Diluluskan Oleh KKM ( Kementerian Kesihatan Malaysia ) dengan Nombor notifikasi : NOT170401745K

  • Connector.

    Lelaki Dan Perempuan Boleh Pakai?

    Ya, Sesuai untuk lelaki dan wanita

  • Connector.

    Kena Pakai Berterusan Ke?

    Tak perlu pakai berterusan. Kalau macam nmpk kulit dah clear dari jeragat, teruskn dlm 2 ke 3 minggu, sebab di luar kita nampak clear, dalam tak pasti lagi dah betul-betul elok atau tidak. Sebab, jeragat ni berakar sebenarnya bawah kulit, kalau akarnya ada lagi memang boleh keluar balik. So kami selalu nasihatkan customer untuk pakai maximum sebulan lepas nampak jeragat hilang


Perlukan Bantuan Tempahan,

Sila Whatsapp / SMS

ke:

+6017-355 8645

(Whatsapp / SMS Sahaja)


Klik Di SINI Untuk Semak Harga

Nadia
Perunding Jualan Krim Jeragat Moleek